Follow | Dashboard
//Bismillahirrahmanirrahim --'
22/12/2011
Wednesday, 21 December 2011


Assalamualaikum ,
Tadi pukul 11 aku keluaq dari rumah , dah siap and ready nak p amek result PMR . Aku memang ketaq sangat time tu , aku dok pikir apa la result yg akan aku dapat . Sampai ja kt sekola , tengok kawan aku dok tunggu aku . Ada yg dah amek result dah , aku tanya depa . Depa suma nmpak hepy ja , ada yg 8A . Nih yg buat aku x sabar-2 nak tw apa result aku . Jalan la sampai kt kantin sekola , sebab amek result kt kantin . Banyak jugak la cikgu time tu , suma comey-2 . Then p kt guru kelas , rasa berdebar sangat time tu . Tengok-2 . cikgu cakap resukt aku ada kt bilik SPBT . Aku pun x tw npa result aku ada kt sana . Oh , patot la . Aku ada hutang dengan SPBT sebab ada buku teks yg x balut . Cikgu cakap kalau x bayaq , x boleh amek result . Aku masa tu dak x bawak satu sen pun . Naseb la kawan aku baik , dy bagi pinjam duit dy dulu . #maseh kawan . Cikgu bagi la slip result aku tu . Tengok-2 ja slip tu , tkda A langsung . Sedih sangat time tu . Tapi nk buat cmna , menyesal pun tkda guna dah . Memang patot pun aku dapat result cmtu , malas nk baca buku . Malas ulang kaji . Tapi aku bersyukur sangat sebab tkda fail , alhamdulillah . Terima kasih mama , abah , along , atie , adik , cikgu-2 , kawan-2 sebab tolong aku . Doakan untuk aku . Tetiba fon aku bunyi , mama mesej aku tnya dapat apa . Aku pun x tw nak balas apa masa tu . Aku x maw tipu , aku cakap ja yg result terok tkda A . Mesti mama kecewa kan , sedih . Btw , wan janji dengan mama abah yg wan akan buat terbaik untuk SPM nanti . Congrate buat kawan-2 yg dapat 8A , 7A , 6A , 5A , 4A , 3A , 2A , 1A . Yang x berjaya tu , cuba lagi okay . Tahniah buat Nur Syafiqah Aina dapat 6A .

The Silent Writter ♥

  
 Assalamualaikum
.______.
Welcome to my blog
Ammar Syazwan bin Mohammad
I am sixteen years old on 30th April and currently stay in Penang

Bersyarahan Disini ♥


Credits

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit : Ammar
Other : Syuhada