Follow | Dashboard
//Bismillahirrahmanirrahim --'
Huuaa ♥
Monday, 12 December 2011
Assalamualaikum .



Bosan ? Aiyoo , boring la mama . Cuti yg membosankan , rutin cuti sekola tiap-2 hari . Lepas bangun tido , bukan mandi terus . Tpi , online dulu . Ampa suma mesti sama mcm aku kn ? Malas nk mandi . Ada kn orang yg bangun tido terus makan , x gosok gigi , eee . Tpi aku bukan cmtu , aku nih pembersih la , haha . Ada orang yg sanggup x makan sehari sebab nk online , nk main game . Mengadap ja kt depan lappy tu kn . Ramai yg sanggup x makan sebab nk online , tpi napa x ramai yg sanggup x makan sebab nk buat amal ibadat . Sembahyang , banyak berdoa mintak kt Allah . Ingat ! Dunia nih bukan kekal , hanya sementara . Mandi , lepas tu makan . Aamm , aku memang suka makan . Lepas makan , apa lagi . Sambung online la , dah tkda keja kn nk buat . Online la sampai petang , pastu kluaq main bola . Tiap-2 hari aku macam nih la klw cuti . Abah x ambek cuti , so x boleh la nk p holiday mana-2 . Sobsob , tpi aku paham abah aku . Dy keja cari duit , nk sara family aku . Malam pulak , makan-2 . Pastu tengok tv ja , then sambung online balik . Online facebook , online twitter , layan youtube , update blog . Macam nih la aku sampai la bukak sekola nanti . Kalau nk hangout pun , tkda sapa yg nk hangout skali . Suma hangout dengan couple ja , jeles aku tengok . Hmm , aku rindu nk meet dengan dia . Rindu sangat-2 , tpi tah dy rindu aku ke x pun aku x tw . Tah-2 dah lupa aku . Okay suda , sampai sini ja . Sorry poyo cket , haha . Have a nice holiday ampa suma okay . Kbai , aku still sayang hang .

The Silent Writter ♥

  
 Assalamualaikum
.______.
Welcome to my blog
Ammar Syazwan bin Mohammad
I am sixteen years old on 30th April and currently stay in Penang

Bersyarahan Disini ♥


Credits

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit : Ammar
Other : Syuhada