Follow | Dashboard
//Bismillahirrahmanirrahim --'
I'm Sorry ♥
Thursday, 8 December 2011


Assalamualaikum . I tried to forget her but I could not . Aku still sayang kau , memang senang nk cintai seseorang tapi sangat susah nk lupakan seseorang yang kita sayang . Aku menyesal dengan apa yg aku da buat sebelom nih , aku slalu buat janji manis tapi aku x penah tepati janji tu . Aku x tw npa perangai aku begitu buruk macam nih . Da banyak kali aku buat perangai , but dy still tak penah nk marah-2 . Tak penah nk mintak clash ke apa , aku ja yg slalu gedik-2 buat dy sakit hati . Nih semua memang salah aku , aku ja yg bodoh pegy curang sana sini . Btw , tengs for her sebab sanggup couple dengan aku sebelom nih , sanggup teman aku . Hepy kan aku walaupun kita jarang tegur , jarang contact . Aku x kesah sangat kalau kau x nak accept aku balek pun , tpi aku hope sangat-2 yg kau dapat maafkan aku . Aku da banyak buat salah dekat kau . Aku hope sangat yg kita boleh macam dulu , tapi apakan daya bila kau cakap yg " Jangan Harap Kita Macam Dulu " . So , aku x boleh mengharap untuk mendapatkan cinta kau semula . Terima kaseh atas segalanya Nur Syafiqah Aina . Maybe dia bukan jodoh aku . Aku sentiasa doakan kau bahagia . Aku sayang kau , aku cinta kau Nur Syafiqah Aina

The Silent Writter ♥

  
 Assalamualaikum
.______.
Welcome to my blog
Ammar Syazwan bin Mohammad
I am sixteen years old on 30th April and currently stay in Penang

Bersyarahan Disini ♥


Credits

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit : Ammar
Other : Syuhada