Follow | Dashboard
//Bismillahirrahmanirrahim --'
Alhamdulillah ♥
Tuesday, 31 January 2012


Assalamualaikum .
Alhamdulillah , akhirnya aku dapat jugak tawaran untuk ke sekola teknik . Mmg naseb aku la kn . SMTSPPP akan aku jejak esok hari , ada jugak kawan dekat teknik tu . And aku dah tk sekola dekat Permatang Rawa , yahooo #sonok nih . Lagi pun , mama abah aku memang syorkan aku supaya dok teknik . Boleh berdikari , buat suma sendiri . Lepas nih aku kena rajin la , kena basuh baju sendiri . Suma kena buat sendiri la . Tk macam sebelom nih , suma mama buat . Family aku pesan kt aku , p teknik tu nanti pilih kawan yg betoi . Jangan salah pilih kawan , klw tk abes la . Klw dapat kawan yg tk okay pun tk pa , tapi jangan ekot perangai depa . Okay , aku akan ingat tu ! Aku terpaksa tinggal kawan2 lama aku , sobsob . Haha , buat macam dok jauh sangat kn ? Nur Syafiqah Aina ♥ Saya akan tunggu awak , I Will Always Miss You Dear . Belajaq betoi2 ya Aina , jaga diri baik2 . I hope you will not forget me . Lepas nih dah tk boleh nak update blog , nk tweet , nk facebooking . Terpaksa tinggal suma tu sekejap . Okay stop , terlebih . Bye , assalamualaikum .

The Silent Writter ♥

  
 Assalamualaikum
.______.
Welcome to my blog
Ammar Syazwan bin Mohammad
I am sixteen years old on 30th April and currently stay in Penang

Bersyarahan Disini ♥


Credits

Skin By Little Miss : //Suhaila Roslan
Edit : Ammar
Other : Syuhada